Medarbetarintervju med Victor Rasmusson

Vad gör du på Call4U?

Jag jobbar med telefonförsäljning

 

Hur länge har du arbetat här?

Ganska så exakt 1 år nu!

 

Hur ser en arbetsdag ut på Call4U?

Man kommer hit och hälsar på alla, tar lite kaffe och kollar in hur dagpassets resultat ser ut. Sen börjar man sälja och mitt mål är alltid att slå den som har sålt bäst!

 

Vad var det hos Call4U som gjorde att du valde just detta företag?

När jag flyttade ner till Marbella så jobbade jag först på ett annat callcenter. Men där var allt väldigt rörigt så när jag fick höra talas om Call4U så sökte jag dit istället.

Nu har jag jobbat på Call4U i ett år och trivs kanon både med kollegor och med hur företaget drivs. Call4U är som ett svenskt företag fast i Spanien. Vi får lönen i tid och provisionen stämmer alltid. Av någon anledning så är detta inte så självklart här i Spanien.

Här på Call4U fick jag också en bra utbildning och uppföljning vilket var skönt så att man inte bara börjar ringa med en gång utan man har lite kött på benen när man väl börjar.

 

Utmaningar med din tjänst?

För mig har den största utmaningen varit utanför jobbet och det är att lyckas vakna och att komma i tid!

Annars är väl den stora utmaningen på jobbet att hålla humöret och ångan uppe så att man orkar sälja bra en hel dag. Fast med all energi och glädje jag får av mina arbetskamrater och coach så brukar det alltid lösa sig bra det med!

 

Bästa med jobbet?

1. Att ens kollegor så fort blir till riktiga vänner! Jag har fått en hel extrafamilj här nere! Vi tar hand om varandra och det är aldrig tråkigt att gå till jobbet!

2. Lönen är bra och man kan leva på den!

3. Att allt pappersarbete här som kontrakt, lönespecar, provision, ånger är korrekt! Du får alltid veta hur allt fungerar och det är aldrig några hemligheter!

 

Varför Marbella?

När jag tog studenten så ville jag två saker, plugga vidare och bo utomlands.

Eftersom jag inte visste vad jag ville läsa till så blev det att flytta utomlands. Jag hade en kompis som tipsade mig om att Marbella var härligt och billigt att leva i så därför blev det hit jag sökte mig.

Jag hade först bara tänkt stanna ett par månader men jag trivs så bra här att jag fortfarande är kvar!

 

Vad är det bästa med att bo och leva i Marbella?

Billig öl om man får svara det annars vädret och alla kompisar!

Victor Rasmusson, 20 år från Stockholm – säljare

Victor Rasmusson - Call4U
CALL4U CHAT