Kundtjänst – en digital resa

Optimera din kundupplevelse med våra helhetslösningar

Vi ökar värdet av dina kundkontakter med vår långa erfarenhet av lösningar såsom outsourcing av kundtjänst, teknisk support och svarsservice. Vi är specialister på att vårda och skapa värden av dina kundkontakter i en mängd olika kanaler. Vi vet hur du kan öka din kundlojalitet, försäljning och minska dina kostnader.

Call4U Solution Center arbetar med senaste AI-tekniken och optimerar kombinationen av människliga agenter med olika stödsystem – allt för att uppnå maximal kundupplevelse och tillgänglighet till rätt kostnad. Vi gör det svåra enkelt!

Ni kan välja att lägga ut hela eller delar av din kundtjänst samt även välja om vi bara ska ta topparna eller vid bortfall såsom utbildning/sjukdom mm. Oavsett detta åtnjuter ni alla möjligheter kring våra tekniska AI-tjänster som skapar mervärde för er och era kunder.

Läs mer om våra olika typer av tjänster: skräddarsydd kundtjänst och overflow.

TILLÄGGSTJÄNSTER

Vi har en rad olika teknikbaserade tjänster som du kan köra enskilt eller som ett starkt komplement till din nuvarande eller framtida kundtjänst. Allt för att skapa en mer tillgänglig tjänst men även för att spara kostnader. Läs mer om varje tjänst här.

Chatbot

Voicebot

Smart FAQ

Självservice

Analys

Sociala m.

Image Not Found On Media Library

Call4U


Några av våra samarbetspartners

Call4U arbetar i ett digitalt kluster med en rad olika teknikföretag för att skapa erfarenheter och utbyten som leder till fler digitala affärer och smartare lösningar för att möta framtidens utmaningar.


Jag vill veta mer…

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom kort.

Kundtjänst - Call4U
CALL4U CHAT