Overflow

Låt inte dina kunder sitta alltför länge i telefonkö. Inkommande samtal kopplas automatiskt vidare till oss när ni är upptagna i telefon och/eller inte hinner svara inom en viss tid. Därmed slipper den som ringer vänta, mötas av upptagetton eller telefonsvarare. Våra agenter svarar i ert namn och behandlar samtalet i enlighet med era önskemål. När du väljer Call4U får du dessutom till vår AI-plattform med olika automatiska tjänster som kan öka tillgänglighet ytterligare men till rätt kostnad. Vi gör det svåra enkelt!

Fördelar

  • Ökad tillgänglighet
  • Minskad belastning hos din kundtjänst
  • Avlastningstider eller avlastningsperioder enligt dina önskemål

Overflow är inget nytt för oss på Call4U. Vi har hanterat overflow-projekt inom olika branscher sedan start. Vi ser till att du aldrig missar viktiga affärer.

TILLÄGGSTJÄNSTER

Vi har en rad olika teknikbaserade tjänster som du kan köra enskilt eller som ett starkt komplement till din nuvarande eller framtida kundtjänst. Allt för att skapa en mer tillgänglig tjänst men även för att spara kostnader. Läs mer om varje tjänst här.

Chatbot

Voicebot

Smart FAQ

Självservice

Analys

Sociala m.

Image Not Found On Media Library

Call4U


Några av våra samarbetspartners

Call4U arbetar i ett digitalt kluster med en rad olika teknikföretag för att skapa erfarenheter och utbyten som leder till fler digitala affärer och smartare lösningar för att möta framtidens utmaningar.


Jag vill veta mer…

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom kort.

Overflow - Call4U
CALL4U CHAT