VÅRA TJÄNSTER

Call4U – Framtidens solution center
Idag övergår företag till digital kundservice i allt större utsträckning eftersom det möjliggör en bättre kundupplevelse. Med hjälp av digitala lösningar som självbetjäning, kundchatt eller AI blir processen effektivare och snabbare. Kunden slipper omaket att först leta efter ett telefonnummer och vänta i telefonkö för att slutligen kopplas vidare till ytterligare en person i kundtjänsten.

Se våra tjänster nedan.

Kundtjänst

Optimera din kundupplevelse med våra helhetslösningar. Vi erbjuder kundtjänst genom olika kommunikationskanaler som telefoni, mail, chatt etc. Välj att outsourca hela eller delar av din kundtjänst. Vi har två typer av kundtjänst: skräddarsydd kundtjänst och overflow.

AI – automatiserade tjänster

Vi anser att artificiell intelligens har stor potential inom kundservicebranschen. Ge en bättre kundupplevelse och effektivisera din kundtjänst med digitala lösningar.

Svarstjänst

Allt från telefonpassning till växeltjänst. Inga missade samtal eller förlorade affärer. Med vårt enkla verktyg kan du anlita oss när det passar dig. Vi skapar ett gott, professionellt intryck av ditt företag.

Bokningar

Med vår gedigna erfarenhet inom mötesbokning kan ditt företag öka antalet bokade möten samtidigt som personalen kan fokusera på kärnverksamheten och vårda relationen med befintliga kunder. Vi ser till att du får in nya kunder.

Kundundersökning

Allt från NKI/NPS undersökningar till helautomatiserade tjänster. Bli mer konkurrenskraftig på marknaden genom att samla viktig info för att förstå dina kunders behov.

Tilläggstjänster


Analys kundupplevelse

Med Indicate me’s användarvänliga mätverktyg får du all data som rör din outsourcade kundservice hos oss presenterad i ett gränssnitt, allt från kundnöjdhet (NKI) till varför kunderna kontaktar oss.

Sociala medier

Med ett avancerat kommunikationsverktyg kan vi aktivt hjälpa dig att bevaka dina sociala medier. Vi kan på så sätt ha koll på vad som sägs om ditt företag och kan bemöta eventuella klagomål eller bli först med att kommentera en aktuell händelse. Vi kan även hjälpa dig att kommunicera ut erbjudanden eller information till dina nuvarande kunder och nya kunder.

Våra tjänster - Call4U
CALL4U CHAT