Ronneby

Anne-Marie Håkansson – kundtjänst

Jag behövde ett tillfälligt jobb när jag kom tillbaka från ett par år i Stockholm, men arbetet var så utmanande och kul att jag stannade.

Johannes Thernström – kundtjänst

Det bästa med jobbet är möjligheten att utvecklas och att arbeta med olika saker och områden. Det är ett jobb där man utvecklar sina sociala kompetenser eftersom det allra mesta i arbetet består av att man ska bemöta våra kunder och hjälpa dem på bästa sätt.

Douglas Mattsson – kundtjänst

Eftersom jag hade precis tagit studenten så kändes Call4U som ett perfekt jobb för en student eller en som går i skolan. Ett bra första jobb!

Amanda Claesson – kundtjänst

Efter att ha jobbat extra ett antal månader efter skolan så kändes det som ett naturligt alternativ att söka sommarjobb på Call4U och få vidare utbildning inom tjänsten.

Simon Ragnarson – Säljare/coach

Efter sommaren blev jag kvar eftersom jobbet passade perfekt och jag fick många nya vänner på arbetsplatsen.

Växjö

Mauritz Karapanos – kundtjänst

Varje dag är sig olik från den andra. En fartfylld dag med nya utmaningar och varierande uppdrag. Det kan variera ifrån högt tempo på samtal till att svara på mail.

Wafa Naieem – säljare

Sköna människor, bra stämning.

Med en bra chef och arbetskollegor så kan det inte bli bättre.

Marbella

Victor Rasmusson – säljare

När jag flyttade ner till Marbella så jobbade jag först på ett annat callcenter. Men där var allt väldigt rörigt så när jag fick höra talas om Call4U så sökte jag dit istället.

Medarbetarintervjuer - Call4U
CALL4U CHAT