Om oss

Du och dina kunder är vad call4u handlar om

Vår erfarna personal arbetar hårt för att säkerställa att dina kunder alltid tas om hand på ett professionellt och effektivt sätt. Vi erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa dig att öka nöjdheten och lojaliteten bland dina kunder.

Call4U - Kommunikationslösningar
Call4U - Kommunikationslösningar

Vår produktion

Produktionen på Call4U präglas av kvalité – kompetens – flexibilitet – innovation. Vi har exempelvis systemstöd för bl. a AI-talanalyser, NKI/KPI mätningar, statistik/rapporteringar.

Med nästan 20 år erfarenhet och väl upparbetade processer får du som kund tillgång till en komplett plattform för ditt projekt.

Införande – Processer - Kvalité

Våra lösningar anpassas utifrån dina behov och förutsättningar som kund och målet är att dina kunder får en professionell och fantastisk upplevelser i varje kontakt.

Med vårt kvalitetssystem och tillhörande processer tar vi in ditt uppdrag och säkrar kvalitén i varje del i införandet – vi mäter och analyserar fortlöpande.

En strukturerad uppstart ger hög kvalité i utförandet!

medarbetare

När du väljer Call4U som partner får du välutbildade kundserviceagenter inom både service och sälj. Agenterna är experter på att vända uppsägningssamtal till lojala och nöjda kunder (anti churn) genom försäljningsteknik, bra erbjudanden och god service.

Vi kontaktar också till kunder som kontaktat kundservice i uppsägningssyfte via andra kanaler såsom chatt, mejl och sociala medier. 

Våra medarbetare känner dina kunder!

Call4U - Om Oss Bemanning
Call4U - Om Oss Teknik

Teknik/statistik

Med vår tekniska plattform får du all data som rör din outsourcade kundservice hos oss presenterad i ett användarvänligt system, allt från kundnöjdhet (NKI) till varför kunderna kontaktar oss.
All data som samlas struktureras. Med bara några få klick får du snabbt och enkelt insikter hur vi presterar. Här kan du även ta del av ljudfiler, svarstider, merförsäljning och mycket mer. 

Med vår plattform så levererar vi en bra kundupplevelsen både för er slutkund och för er som kund – via alla kanaler dygnets alla timmar!

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.