DU OCH DINA KUNDER ÄR VAD CALL4U HANDLAR OM

Om oss

ATT LÅTA EXTERNA SPECIALISTER sköta om ditt företags kundservice och support är inget nytt. Vi på Call4U har själva varit länge i branschen som är full av snarlika outsourcingföretag. Snarlika, men inte som vi.

För oss börjar och slutar allting med ordet DU – individen. Det gäller vår relation till dig som uppdragsgivare, till vår personal och till dina kunder. Allt hänger ihop.

Vi kommer ofta nära våra kunder och hittar snabbt rätt nycklar till de dörrar som behöver låsas upp. Att vi är ett medelstort företag med korta beslutsvägar gör oss flexibla i våra affärsmodeller och vi testar gärna olika lösningar.

Vi ser fram emot att du hör av dig.

Har du mod att spänna bågen och höja era krav på resultat och kvalité? Då är Call4U valet för er. Med vår erfarenhet och metodik skapar vi möjlighet att öka era försäljningsmål till nya höjder.

Vad kännetecknar oss?

På en arbetsplats som Call4U Solution Center med många anställda och hög tillgänglighet för våra kunder ställs höga krav på:

  • Bemanningsoptimering (Rätt personalstyrka, verktyg och processer skapar bättre förutsättningar för leverans av god kvalitet)
  • Kompetens (Per ärendekategori – Behöver teamet eller en specifik person utbildning?)
  • Uppföljning, nyckeltal
  • Kvalitet (NKI, NPS och CES)
  • Arbetssätt/processer (Införande – Genomförande – Uppföljning)

Vi arbetar systematiskt och har hela tiden möjlighet att följa våra indikatorer i realtid men även göra analyser över olika tidsperioder. Med Indicate Me kan vi även se kundernas omdömen om bemötandet i varje ärende, på så vis får vi en bra grund för coachning.

Förutom att vi har kontroll över vårt interna arbete får du som kund tillgång till ditt uppdrags olika indikatorer genom en dashboard:

  • Analysera resultat baserat på ämneskategori och val av kontaktväg. Därmed får du insikter i variationer och likheter av kundupplevelserna.
  • Följ utveckling och trender av NPS och NKI över tid, exempelvis över veckor, månader eller år.
  • Analysera, sortera och tvärkoppla värden. På så sätt kan du hitta förbättringsområden. Hur ser korrelationen mellan svarstid och NKI ut?
  • Läs här om vårt samarbete med indicate me.

Med våra processer och tekniska plattform ligger vi i framkant för att hjälpa dig som kund att lyckas och hitta rätt lösning för just ditt företag.

”Call4U Solution Center – Vi är vad vi heter ”

DIN PARTNER FÖR FRAMTIDEN

Vi utvecklar kontinuerligt vår verksamhet för att ytterligare stärka vår position som den kompletta och marknadsledande leverantören inom kundkontakter.

Med nytänkande ska vi också ta fram ännu fler nischprodukter för att bibehålla marknadens mest attraktiva erbjudande. Parallellt med detta fördjupar vi vår kompetens. Vi värnar om vår unika prägel och siktar på att förstärka denna ytterligare. Med våra moderna och väldimensionerade system har vi också skapat de bästa förutsättningarna för att göra detta. Våra tjänster ska även i fortsättningen utvecklas utifrån våra kunders behov och önskemål

UTMÄRKELSER

Vi har blivit tilldelade utmärkselsen Trygg Kundkontakt. För mer information om utmärkelsen: www.kontakta.se/trygg-kundkontakt

Vi har gedigen kunskap inom annonsering på Google AdWords, Facebook och Instagram, och självklart är vi Google Certifierade.

 


Integritespolicy

Vi skyddar våra kunders personuppgifter enligt GDPR. Du har alltid rätt att se dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy.

Om oss - Call4U
CALL4U CHAT