Jobba hos oss

Bli en del av vårt
team idag

På Call4U tror vi på att skapa verklig förändring genom att erbjuda exceptionell kundservice och support till våra kunder. Vi söker nu efter engagerade och passionerade individer som vill göra en positiv skillnad i människors liv.

Om Call4U

Call4U Solution Center AB är ett ledande contactcenter på den svenska marknaden sedan 2005. Med ca 100 anställda hanteras över 100 000 kundinteraktioner varje månad.

Vårt huvudkontor ligger i Ronneby och vi har även kontor i Marbella, Spanien. Vi är medlemmar i Kontakta och har kollektivavtal med Unionen. Utmärkelse som Trygg kundkontakt alla år från 2016.

Ronneby

Fridhemsvägen 15, Ronneby

Marbella

Avda. Ricardo Soriano 66

Vår kultur

På Call4U är vår arbetskultur präglad av samarbete, professionalism och kundfokus. Vi tror på att samarbeta för att nå våra gemensamma mål och strävar efter att skapa en öppen och inkluderande arbetsmiljö där alla känner sig delaktiga. Vi lägger stor vikt vid att arbeta på ett professionellt sätt och hålla hög kvalitet i allt vi gör, samtidigt som vi trivs och har roligt på jobbet. Vårt främsta mål är att leverera en hög nivå av service till våra kunder och vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer och system för att uppnå detta.

Fördelar med att jobba hos oss

Utvecklingsmöjligheter

På Call4U får du möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt genom utbildningar och coaching av erfarna kollegor. Vi ser till att du får de verktyg och kunskaper som behövs för att nå din fulla potential.

En dynamisk arbetsmiljö

Vi arbetar i en spännande och omväxlande bransch som ständigt utvecklas. Detta skapar en dynamisk och rolig arbetsmiljö där det alltid finns nya utmaningar att ta sig an.

Samarbeta med engagerade kollegor

Våra medarbetare är engagerade och passionerade om det de gör. Genom att arbeta tillsammans med likasinnade individer kan du skapa nya idéer och lösningar som bidrar till företagets framgång.

Möjlighet att påverka

Vi värdesätter våra medarbetares åsikter och insikter, och du kommer att få möjlighet att påverka både din egen roll och företagets riktning.

Flexibilitet

Vi förstår vikten av balans mellan arbete och privatliv och erbjuder därför flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete.

Positiv arbetsmiljö

Vi tror på att skapa en positiv arbetsmiljö där våra medarbetare trivs och känner sig motiverade att göra sitt bästa. Genom att ta hand om våra anställda ser vi till att företaget som helhet mår bra och att vi kan leverera en hög nivå av service till våra kunder.

Ansök till oss nu

Marbella

Avda. Ricardo Soriano 66

Ronneby

Fridhemsvägen 15, Ronneby

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.