DU OCH DINA KUNDER ÄR VAD CALL4U HANDLAR OM

Om oss

ATT LÅTA EXTERNA SPECIALISTER sköta om ditt företags kundservice och support är inget nytt. Vi på Call4U har själva varit länge i branschen som är full av snarlika outsourcingföretag. Snarlika, men inte som vi.

För oss börjar och slutar allting med ordet DU – individen. Det gäller vår relation till dig som uppdragsgivare, till vår personal och till dina kunder. Allt hänger ihop.

Vi kommer ofta nära våra kunder och hittar snabbt rätt nycklar till de dörrar som behöver låsas upp. Att vi är ett medelstort företag med korta beslutsvägar gör oss flexibla i våra affärsmodeller och vi testar gärna olika lösningar.

Vi ser fram emot att du hör av dig.

Har du mod att spänna bågen och höja era krav på resultat och kvalité? Då är Call4U valet för er. Med vår erfarenhet och metodik skapar vi möjlighet att öka era försäljningsmål till nya höjder.

Vår arbetsprocess

Vi delar vi in vår arbetsprocess i tre faser:

Införande – Genomförande – Uppföljning

Vi är övertygade om att dessa 3 faser måste hänga ihop för att ett projekt ska bli framgångsrikt. Vår arbetsprocess är framtagen för att säkerställa att insikterna från införandeprojektet finns med i framtagandet av strategi och i skapandet av den implementerade lösningen.

Genom att använda denna arbetsprocess så ser vi till att projektet för våra uppdragsgivare är konkreta svar på verkliga utmaningar.

Vår identitet

DIN PARTNER FÖR FRAMTIDEN

Vi utvecklar kontinuerligt vår verksamhet för att ytterligare stärka vår position som den kompletta och marknadsledande leverantören inom kundkontakter.

Med nytänkande ska vi också ta fram ännu fler nischprodukter för att bibehålla marknadens mest attraktiva erbjudande. Parallellt med detta fördjupar vi vår kompetens. Vi värnar om vår unika prägel och siktar på att förstärka denna ytterligare. Med våra moderna och väldimensionerade system har vi också skapat de bästa förutsättningarna för att göra detta. Våra tjänster ska även i fortsättningen utvecklas utifrån våra kunders behov och önskemål

UTMÄRKELSER

Vi har blivit tilldelade utmärkselsen Trygg Kundkontakt. För mer information om utmärkelsen: www.kontakta.se/trygg-kundkontakt

Vi har gedigen kunskap inom annonsering på Google AdWords, Facebook och Instagram, och självklart är vi Google Certifierade.

 


Integritespolicy

Vi skyddar våra kunders personuppgifter enligt GDPR. Du har alltid rätt att se dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy.

Om oss - Call4U
CALL4U CHAT